Druk voor Lichtbakken - Lightbox - Backlight spandoek

 

DPI drukt voor alle types lichtbakken.

 

Voor gebruik in lichtbakken buitenshuis stellen wij u 2 types dragers voor : het backlight spandoek of de opaal polyester film.

 

 

Lichtbak – XXL printing op Backlit spandoek

 

Het backlightzeil (of lichtdoorlatend spandoek) geeft een scherp, elegant beeld weer met matte afwerking. Dankzij de “double strike” druktechniek worden de contrasten geaccentueerd, met een perfecte kleurdensiteit. Uw troef voor een geraffineerde communicatie.

 

 

Druk voor verlichte totem

 

Wij drukken uw beeld voor lichtbakken –standaard of gepersonaliseerd formaat- op een matte polyester film die het licht perfect verdeelt om uw producten op te waarderen.

 

 

Ik wens een gratis prijsaanvraag voor een lichtbak

 

 

 

U zoekt geen druk voor lichtbakken ? Zie de andere oplossingen van DPI :

 

ContactDPI staat tot uw dienst voor digitaal drukwerk op groot formaat. Vanaf het ontvangen van het bestand tot het leveren van het afgewerkte product engageert ons team experten zich ertoe u een product van de beste kwaliteit te leveren binnen de kortst mogelijke termijn. In contrast met onpersoonlijke printcentra stelt DPI u service voor, begeleid en gepersonaliseerd. Toch nog niet helemaal tevreden ? Wij engageren ons om een oplossing te vinden. Op deze manier winnen wij het vertrouwen van onze klanten.

U wilt uw zichtbaarheid verhogen ? DPI, specialist op het gebied van digitaal printen stelt u een uitgebreid gamma oplossingen voor. Pop up, affiche, paneel,… aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.