Beursstanden

 

DPI realiseert beursstanden voor salons, beurzen,…

 

Wij bieden u de keuze uit een waaier van draagbare beursstanden (X Banner, Visual Mate Stand, Visual Xpo Stand en andere Beursstanden). In ons uitgebreid assortiment vindt u zeker dé oplossing voor uw beurzen, seminaries, verkooppunten… Deze standen zijn gemakkelijk te transporteren, snel gemonteerd en herbruikbaar. Onze displays worden geleverd met een individuele draaghoes. Uw display is dus niet alleen makkelijk mee te nemen, maar blijft ook beschermd.

 

 

X Banner

 

Heel simpel in gebruik en ultralicht : deze basisstand is ideaal voor al uw evenementen. Eenvoudig het beeld uitrollen en de stand is gemaakt ! Door de X-structuur staat de stand stabiel.

 

Beschikbare afmetingen :  60 x 180 cm

 

 

Stand Visual Xpo

 

Grafisch, licht en sterk : de Visuale Xpo stand is de perfecte drager voor elegante communicatie en zichtbaarheid. Met zijn robuust karakter is de structuur van de Visual Xpo stand herbruikbaar.

Beschikbare formaten :  80 x 190 cm  |  120 x 160 cm

 

 

Stand Visual Mate

 

Dankzij de telescopische mast laat de Visual Mate stand u toe zelf de hoogte van uw affiche te bepalen. Uiterst compact geeft hij u ook de mogelijkheid het beeld te veranderen. DPI garandeert u eerste kwaliteitsdrukwerk, fotokwaliteit voor uw beelden.

 

Maximum grootte :  60 x 180 cm

 

 

Andere Beursstanden

 

 

 

Ik wens een gratis prijsaanvraag voor beursstanden

 

 

 

U zoekt geen beursstanden? Zie de andere oplossingen van DPI :

 

ContactDPI staat tot uw dienst voor digitaal drukwerk op groot formaat. Vanaf het ontvangen van het bestand tot het leveren van het afgewerkte product engageert ons team experten zich ertoe u een product van de beste kwaliteit te leveren binnen de kortst mogelijke termijn. In contrast met onpersoonlijke printcentra stelt DPI u service voor, begeleid en gepersonaliseerd. Toch nog niet helemaal tevreden ? Wij engageren ons om een oplossing te vinden. Op deze manier winnen wij het vertrouwen van onze klanten.

U wilt uw zichtbaarheid verhogen ? DPI, specialist op het gebied van digitaal printen stelt u een uitgebreid gamma oplossingen voor. Pop up, affiche, paneel,… aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.