Pop Art druk – Portret en Foto op Panelen en Canvas

 

DPI verzorgt al uw geschenkideeën en decoratie-artikelen op elk type van drager

 

Bestel nu uw portret in 'Pop Art' stijl, naar Andy Warhol. Onze graficus stelt u twee composities voor in levendige en felle kleuren om uw interieur een artistieke en persoonlijke toets te geven.

 

 

Pop art

 

Nadat u het beeld goedgekeurd hebt, kiest u enkel nog de drager : PVC, aluminium, canvas,… en wij drukken dit ontwerp voor u met een superieure fotokwaliteit.


 

Ik wens een gratis prijsaanvraag voor Pop Art druk of decoratiedruk

 

 

 

U zoekt geen voor Pop Art druk of decoratiedruk ? Zie de andere oplossingen van DPI :

 

ContactDPI staat tot uw dienst voor digitaal drukwerk op groot formaat. Vanaf het ontvangen van het bestand tot het leveren van het afgewerkte product engageert ons team experten zich ertoe u een product van de beste kwaliteit te leveren binnen de kortst mogelijke termijn. In contrast met onpersoonlijke printcentra stelt DPI u service voor, begeleid en gepersonaliseerd. Toch nog niet helemaal tevreden ? Wij engageren ons om een oplossing te vinden. Op deze manier winnen wij het vertrouwen van onze klanten.

U wilt uw zichtbaarheid verhogen ? DPI, specialist op het gebied van digitaal printen stelt u een uitgebreid gamma oplossingen voor. Pop up, affiche, paneel,… aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.