Druk op zelfklevend vinyl en stickers voor autobekleding

 

DPI drukt op maat stickers voor de bekleding van auto’s, vrachtwagens,…

 

Zowel Total Covering als belettering is mogelijk. Wij stellen u dé oplossing voor om uw wagen te personaliseren. DPI drukt en plaatst uw visuelen op uw voertuig. Personenwagen, lichte vracht, vrachtwagen… uw transport wordt uw communicatiedrager.

 

 

Bekleding voertuigen

 

Zelfklevend vinyl kan maar toegepast worden op een deel van het voertuig. Wij raden u aan de bedrukking te beschermen met een anti-UV bescherming, voor een langere levensduur en zeer hoge waterbestendigheid.

 

 

Total covering

 

Total covering is digitale druk op zelfklevend vinyl om de hele auto te bekleden. Verschillende technieken worden toegepast (uitsnijden van tekst, groot formaat printing, gepersonaliseerd uitsnijden…).

 

 

Ik wens een gratis prijsaanvraag voor fleetmarking

 

 

 

U zoekt geen bekleding van voertuigen ? Zie de andere oplossingen van DPI :

 

ContactDPI staat tot uw dienst voor digitaal drukwerk op groot formaat. Vanaf het ontvangen van het bestand tot het leveren van het afgewerkte product engageert ons team experten zich ertoe u een product van de beste kwaliteit te leveren binnen de kortst mogelijke termijn. In contrast met onpersoonlijke printcentra stelt DPI u service voor, begeleid en gepersonaliseerd. Toch nog niet helemaal tevreden ? Wij engageren ons om een oplossing te vinden. Op deze manier winnen wij het vertrouwen van onze klanten.

U wilt uw zichtbaarheid verhogen ? DPI, specialist op het gebied van digitaal printen stelt u een uitgebreid gamma oplossingen voor. Pop up, affiche, paneel,… aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.