Stand Pop up - Paraplustand

 

DPI personaliseert uw Pop up stand

 

De Pop up (of paraplustand) is de ideale groot formaat publiciteitsdrager voor uw congressen of beurzen. Een echte beeldmuur, die u een gegarandeerde visuele impact bezorgt. Deze zelfdragende paraplustand plooit zich open en is zeer snel opgebouwd (10 minuten voor 1 persoon). Het geheel, structuur en beeld, past in een stevige koffer op wieltjes die –bekleed- zich transformeert tot balie. Wenst u een offerte ? Neem dan contact op.

 

Pop up - Paraplustand 3x3 of 4x3

 

De paraplustand bestaat uit :

- De paraplustructuur

- De visueel met fotokwaliteit, bestaande uit 5 of 6 banden.

- Transportkoffer/balie

- 1 houten werkblad voor de balie

- 2 verlichtingspots

 

Zichtbaar formaat : 3x3 : 278x223 cm of 4x3 : 345x223 cm

Technische specificaties

 

 

Ik wens een gratis offerte voor een Pop up – Paraplustand

 

 

 

U kiest geen Pop up ? Ziehier enkele andere oplossingen van DPI :

 

ContactDPI staat tot uw dienst voor digitaal drukwerk op groot formaat. Vanaf het ontvangen van het bestand tot het leveren van het afgewerkte product engageert ons team experten zich ertoe u een product van de beste kwaliteit te leveren binnen de kortst mogelijke termijn. In contrast met onpersoonlijke printcentra stelt DPI u service voor, begeleid en gepersonaliseerd. Toch nog niet helemaal tevreden ? Wij engageren ons om een oplossing te vinden. Op deze manier winnen wij het vertrouwen van onze klanten.

U wilt uw zichtbaarheid verhogen ? DPI, specialist op het gebied van digitaal printen stelt u een uitgebreid gamma oplossingen voor. Pop up, affiche, paneel,… aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.