Drukken van posters - affiches - flyers

 

DPI drukt posters op kleine en middelgrote hoeveelheid.

 

DPI drukt uw beelden op een rijk gamma papier. Fotokwaliteit is altijd gegarandeerd, zowel voor een kleine als voor een middelgrote hoeveelheid. Personaliseer uw interieur of geef een extra toets aan uw communicatieruimtes met posters van klein tot groot.

 

 

Foto

 

Bij het drukken van foto’s kan u kiezen uit twee soorten afwerking :

- Koude plastificatie (recto alleen), wordt gebruikt om uw drukwerk te beschermen tegen UV-stralen of herhaaldelijk gebruik.

- Warme plastificatie (R/V incapsulatie) geeft een betere bescherming aan uw beelden.


 

 

Affiches 2m² JC Decaux

 

De affiches JC Decaux kunnen per eenheid gedrukt worden of in kleine hoeveelheid op blauw papier.

 

POS-materialen

 

Met POS affiches kleedt u uw communicatieruimte aan en kunt u regelmatig de publicitaire boodschap veranderen

 

 

 

Ik wens een gratis offerte te ontvangen voor het drukken van posters

 

 

 

U zoekt geen posters ? Zie de andere oplossingen van DPI :

 

ContactDPI staat tot uw dienst voor digitaal drukwerk op groot formaat. Vanaf het ontvangen van het bestand tot het leveren van het afgewerkte product engageert ons team experten zich ertoe u een product van de beste kwaliteit te leveren binnen de kortst mogelijke termijn. In contrast met onpersoonlijke printcentra stelt DPI u service voor, begeleid en gepersonaliseerd. Toch nog niet helemaal tevreden ? Wij engageren ons om een oplossing te vinden. Op deze manier winnen wij het vertrouwen van onze klanten.

U wilt uw zichtbaarheid verhogen ? DPI, specialist op het gebied van digitaal printen stelt u een uitgebreid gamma oplossingen voor. Pop up, affiche, paneel,… aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.