Stand Rollup

 

DPI realiseert Rollups voor uw beursstand.

 

De uitrolbare stand is het ideale publicitair materiaal op een beurs of tentoonstelling. Heel gemakkelijk draagbaar en elegant kunt u hem op enkele seconden tijd monteren. De aluminium structuur maakt de Roll-up stevig en licht. Wij stellen u 3 types rollup voor : Rollup stand (recto alleen), Rollup recto/verso en Rollup stand XXL (recto alleen). Neem contact op voor een prijsaanvraag.

 

 

Rollup – uitrolbare stand

 

Onze rollup stands zijn ideaal op een beurs, seminarie, verkoopspunt… Ze zijn eenvoudig transporteerbaar, snel geïnstalleerd en duurzaam. Pure kwaliteit, de structuur is zelfs herbruikbaar. Wij veranderen de drager op aanvraag. Onze Rollup stands worden geleverd met een individuele hoes voor de bescherming en het transport van uw visueel.

 

Beschikbare maten : 80x200 cm | 100x200 cm | 120x200 cm | 150x200 cm |

Technische specificaties

 

 

Stand Rollup recto/verso

 

Verdubbel uw zichtbaarheid en kies voor de rollup recto/verso. 2 identieke beelden of 2 verschillende beelden, aan u de keuze. De kop van de telescopische mast is onzichtbaar bij vooraanzicht.

Beschikbare formaten : 85x200 cm

 

 

Stand Rollup XXL

 

Met deze extra large Rollup krijgt u een muur van een beeld ! Geleverd met een draaghoes is hij gemakkelijk te dragen en sterk.


Beschikbaar formaat : 200x200 cm

 

 

Ik wens een gratis offerte voor een rollup

 

 

 

U zoekt geen Roll up ? Neem een kijkje naar de andere oplossingen van DPI :

 

ContactDPI staat tot uw dienst voor digitaal drukwerk op groot formaat. Vanaf het ontvangen van het bestand tot het leveren van het afgewerkte product engageert ons team experten zich ertoe u een product van de beste kwaliteit te leveren binnen de kortst mogelijke termijn. In contrast met onpersoonlijke printcentra stelt DPI u service voor, begeleid en gepersonaliseerd. Toch nog niet helemaal tevreden ? Wij engageren ons om een oplossing te vinden. Op deze manier winnen wij het vertrouwen van onze klanten.

U wilt uw zichtbaarheid verhogen ? DPI, specialist op het gebied van digitaal printen stelt u een uitgebreid gamma oplossingen voor. Pop up, affiche, paneel,… aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.