Spandoeken & Mesh

 

DPI realiseert bedrukking op maat op spandoek, micro geperforeerd spandoek, verlicht backlit spandoek en blockout spandoek

 

Digitaal drukwerk op spandoeken creëert visuelen die zowel buiten als binnen bruikbaar zijn. Bij DPI bedrukken wij uw spandoeken digitaal op groot – lees zeer groot- formaat, altijd met de nadruk op kwaliteit. Wij stellen u verschillende soorten afwerkingen voor. Contacteer ons hiervoor.

 

 

Spandoek

 

Beurs, salon, congres, werf, binnen, buiten… Publicitaire spandoeken lenen zich tot al uw behoeften. Voor een optimale plaatsing stellen wij u 2 soorten afwerking voor, met stokken of voorzien van metalen ringen.

 

 

Mesh of micro-geperforeerd zeildoek

 

Een bedrukt micro-geperforeerd zeildoek (of mesh) laat licht door in het gebouw. Het mesh spandoek heeft weinig windweerstand en vermindert het gewicht per m² van het spandoek. Zowel binnen als buiten is het micro-geperforeerd zeildoek de ideale drager voor al uw evenementen.

 

 

Backlit lichtdoorlatend spandoek

 

Het backlight spandoek (of lichtdoorlatend) biedt een krachtig, elegant beeld met matte afwerking. Dankzij de “double strike” techniek worden de contrasten geaccentueerd en is de kleurdensiteit perfect. Het backlit zeildoek laat toe licht te verspreiden over het hele oppervlak. Uw troef voor een verfijnde communicatie.

 

 

Blockout spandoek

 

Het blockout spandoek laat helemaal geen licht door. Ideaal materiaal voor borden of gebruik in de dichte nabijheid van een belangrijke lichtbron. Dit materiaal kan recto/verso bedrukt worden en heeft een lange levensduur.

 

 

Monumentale bedrukking op spandoek

 

DPI drukt publicitaire spandoeken op zeer groot formaat. Met aluminium profielen kunnen wij spandoeken plaatsen zonder beperking van grootte met een perfecte spanning. De spanning van het spandoek wordt geregeld met pvc verbindingstukken, en aan elke situatie aangepast. Wat uw vraag ook is, wij doen ons best om een oplossing te vinden.

 

 

Ik wens een gratis prijsofferte voor bedrukking op spandoek of mesh

 

 

 

U zoekt geen spandoek of mesh ? Ziehier enkele andere oplossingen van DPI :

 

ContactDPI staat tot uw dienst voor digitaal drukwerk op groot formaat. Vanaf het ontvangen van het bestand tot het leveren van het afgewerkte product engageert ons team experten zich ertoe u een product van de beste kwaliteit te leveren binnen de kortst mogelijke termijn. In contrast met onpersoonlijke printcentra stelt DPI u service voor, begeleid en gepersonaliseerd. Toch nog niet helemaal tevreden ? Wij engageren ons om een oplossing te vinden. Op deze manier winnen wij het vertrouwen van onze klanten.

U wilt uw zichtbaarheid verhogen ? DPI, specialist op het gebied van digitaal printen stelt u een uitgebreid gamma oplossingen voor. Pop up, affiche, paneel,… aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.