Textiel, Vlaggen, Doeken, Canvas

 

De flexibele technieken van DPI laten groot formaat printing toe op vlaggen, doeken, spandoeken.

 

Om aan uw eisen te voldoen stellen wij u een waaier van materialen voor : texoprint (canvas), katoen (displaytex en decotex), herpositioneerbaar zelfklevend doekvlag

 

 

Druk op Displaytex en Decotex

 

Druk op textiel of op micro-geperforeerd spandoek geeft een krachtige uitstraling aan uw stands, TV platformen of prestige-evenementen.

 

 

Druk op herpositioneerbare stof

 

Deze oplossing is ideaal voor beurzen, salons en korte duur POS. Het grote voordeel van herpositioneerbare stof is dat de stof de drager die bekleed wordt niet beschadigt.

 

 

Vlag

 

Digitale druk op vlaggen geeft betere kwaliteit dan zeefdruk. Voor gebruik buitenshuis drukken wij direct op een polyester drager en voor een klassiek gebruik drukken we op een polyester klasse M1 drager.

 

 

Beachflag

 

Deze publicitaire vlag gedrukt op stof geeft dynamisme en zichtbaarheid aan al uw evenementen. Een beachflag is gemakkelijk te monteren en compact te stockeren. Het eerste kwaliteitsdrukwerk maakt de beachflag bijzonder resistent. Veranderen van visueel is kinderspel.

 

Zichtbaar formaat :  55x200 cm  |  60x260 cm  |  80x340 cm  |

Technische specificaties

 

 

 

Ik wens een gratis offerte te krijgen voor druk op stof of vlaggen

 

 

 

U zoekt geen druk op textiel of vlaggen ? Zie de andere oplossingen van DPI

 

ContactDPI staat tot uw dienst voor digitaal drukwerk op groot formaat. Vanaf het ontvangen van het bestand tot het leveren van het afgewerkte product engageert ons team experten zich ertoe u een product van de beste kwaliteit te leveren binnen de kortst mogelijke termijn. In contrast met onpersoonlijke printcentra stelt DPI u service voor, begeleid en gepersonaliseerd. Toch nog niet helemaal tevreden ? Wij engageren ons om een oplossing te vinden. Op deze manier winnen wij het vertrouwen van onze klanten.

U wilt uw zichtbaarheid verhogen ? DPI, specialist op het gebied van digitaal printen stelt u een uitgebreid gamma oplossingen voor. Pop up, affiche, paneel,… aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.