Zelklevend vinyl - Raamsticker

 

DPI bedrukt alle types zelfklevend vinyl voor raam-, vloer-, muurdecoratie,…

 

Zelfklevend vinyl is een sticker die vol kan zijn, transparant, ondoorzichtig, lichtdoorlatend, micro-geperforeerd of raamsticker (van binnenuit gekleefd). De kleefkracht varieert : permanent of verwijderbaar. Wenst u uw etalage of uw binnenhuisdecoratie te personaliseren ? Onze matte of glanzende vinylsoorten zijn de oplossing.

 

 

Permanent of verwijderbaar zelfklevend vinyl

 

Personaliseer uw interieur of geveldecoratie met zelfklevend vinyl. Uw visueel kan overal gekleefd worden : een raam, een tussenwand, een vlakke ondergrond,… De levensduur van uw vinyl kan variëren naargelang de kleefkracht die u wenst. Zowel tijdelijke decoratie als permanente bekleding is mogelijk. Voor permanente bekleding raden wij een UV-plastificatie aan.

 

 

Micro-geperforeerd zelfklevend vinyl

 

Deze vinyl heeft een honinggraatstructuur. Op een raam geplaatst is de visueel zichtbaar van buitenaf, maar laat deze toch het licht door. Dit systeem heet “one way vision”.

 

 

Raamsticker

 

Reeds 20 jaar lang vertrouwen heel wat bedrijven op DPI voor de productie van hun uithangborden/logo’s. Bij raamstickers wordt gedrukt op het zelfklevende deel van de vinyl. De visueel wordt dus van binnenuit gekleefd, maar is zichtbaar buiten. Een zeer elegante vorm van raamdecoratie.

 

 

Monumentale druk op zelfklevend vinyl

 

Wij drukken op groot –lees extreem groot- formaat. Deze 380 m² werd geplaatst door ons montageteam met behulp van een hoogwerker. Plaatsing kan op hele Belgische grondgebied of in het buitenland.

 

 

Ik wens een gratis offert voor druk op zelfklevend vinyl

 

 

 

U zoekt geen druk op zelfklevend vinyl ? Zie de andere oplossingen van DPI :

 

ContactDPI staat tot uw dienst voor digitaal drukwerk op groot formaat. Vanaf het ontvangen van het bestand tot het leveren van het afgewerkte product engageert ons team experten zich ertoe u een product van de beste kwaliteit te leveren binnen de kortst mogelijke termijn. In contrast met onpersoonlijke printcentra stelt DPI u service voor, begeleid en gepersonaliseerd. Toch nog niet helemaal tevreden ? Wij engageren ons om een oplossing te vinden. Op deze manier winnen wij het vertrouwen van onze klanten.

U wilt uw zichtbaarheid verhogen ? DPI, specialist op het gebied van digitaal printen stelt u een uitgebreid gamma oplossingen voor. Pop up, affiche, paneel,… aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.