Fleetmarking

DPI drukt op maat stickers voor de bekleding van auto’s, vrachtwagens,…

Zowel Total Covering als belettering is mogelijk. Wij stellen u dé oplossing voor om uw wagen te personaliseren. DPI drukt en plaatst uw visuelen op uw voertuig. Personenwagen, lichte vracht, vrachtwagen… uw transport wordt uw communicatiedrager. 

Vraag gratis offerte voor dit product

Bekleding voertuigen

Extra zichtbaarheid voor uw onderneming

Met Total Covering (wrapping) of met stickers, de zelfklevende oplossing voor uw wagen is de oplossing om uw bedrijfsvoertuig persoonlijk aan te passen. DPI drukt uw visuele publiciteit op elk type voertuig.

 

Onze HP-latexprinters drukken uw stickers op maat. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en knowhow in de sector, heeft onze onderneming zich gespecialiseerd in de afdruk van verschillende publicitaire media om te beantwoorden aan de behoeften van haar clientèle.

 

Wij zorgen voor de bedrukking van uw stickers en voor elk ander medium.

Bekleding voertuigen

Zelfklevend vinyl kan maar toegepast worden op een deel van het voertuig. Wij raden u aan de bedrukking te beschermen met een anti-UV bescherming, voor een langere levensduur en zeer hoge waterbestendigheid.

Total covering

Total covering is digitale druk op zelfklevend vinyl om de hele auto te bekleden. Verschillende technieken worden toegepast (uitsnijden van tekst, groot formaat printing, gepersonaliseerd uitsnijden…).

Neem contact op met DPI voor de bedrukking van uw zelfklevers! Ons bedrijf biedt u ook de mogelijkheid om te drukken op publicitaire spandoeken, panelen en rollups op maat. Wij garanderen u een product dat volledig werd uitgevoerd in ons atelier in Brussel, voor een ongeëvenaarde afdrukkwaliteit.

Interesse voor een afdruk op spandoek?

Ook deze producten kunnen u interesseren