Spandoeken & Mesh

DPI realiseert bedrukking op maat op spandoek, microgeperforeerd spandoek, backlit en blockout spandoek

Digitaal drukwerk op spandoeken creëert visuals die zowel buiten als binnen bruikbaar zijn. Bij DPI bedrukken wij uw spandoeken digitaal van groot tot XXL formaat, altijd met de nadruk op kwaliteit. Wij stellen u verschillende soorten afwerkingen voor. Contacteer ons hiervoor.

Vraag gratis offerte voor dit product

Bâche sur un bâtiment

Een complete service

Optimaliseer uw communicatie met digitale afdruk op een publicitair spandoek ! DPI heeft al meer dan 24 jaar ervaring in het afdrukken op groot formaat en verzorgt de creatie en afdruk van uw visuele reclame op de grootte die u wilt. Onze op maat gemaakte spandoeken altijd zowel binnen als buiten worden gebruikt, ongeacht de afwerking en de afmetingen die u wenst.

De kwaliteit van het gebruikte materiaal garandeert een lange levensduur en kleuren die altijd even levendig blijven, ook als ze langdurig worden blootgesteld aan zonlicht.

Spandoek

Spandoek

Beurs, salon, congres, bouwwerven... Voor binnen of buiten. Publicitaire spandoeken zijn inzetbaar voor vele toepassingen. Voor een optimale plaatsing stellen wij u 2 soorten afwerking voor, met stokken of voorzien van metalen ringen.

Mesh of micro-geperforeerd zeildoek

Mesh of micro-geperforeerd zeildoek

Een bedrukt micro-geperforeerd zeildoek (of mesh) laat licht door in het gebouw. Het mesh spandoek heeft weinig windweerstand en vermindert het gewicht per m² van het spandoek. Zowel binnen als buiten is het micro-geperforeerd zeildoek de ideale drager voor al uw evenementen.

Backlit lichtdoorlatend spandoek

Backlit spandoek

Het backlight spandoek biedt een krachtig, elegant beeld met matte afwerking. Dankzij de “double strike” techniek worden de contrasten geaccentueerd en is de kleurdensiteit perfect. Het backlit banner laat toe licht te verspreiden over het hele oppervlak. Een voordeel voor een verfijnde communicatie.

Blockout spandoek

Blockout spandoek

Het blockout spandoek laat helemaal geen licht door. Ideaal materiaal voor buiten reclame. Dit materiaal kan recto/verso bedrukt worden en heeft een lange levensduur.

Monumentale bedrukking op spandoek

XXL bedrukking op spandoek

DPI drukt publicitaire spandoeken op zeer groot formaat. Met onze aluminium frames kunnen wij spandoeken plaatsen zonder beperking van grootte met een perfecte spanning. Wij bieden een oplossing voor alle behoeftes.

Vertrouw de realisatie van uw publicitaire spandoeken toe aan DPI, marktleider in digitale afdruk op groot formaat in België ! Ontdek ook onze andere afdrukmedia zoals affiches, panelen,  posters of lichtbakken.

Interesse voor een afdruk op spandoek?

Ook deze producten kunnen u interesseren