Zelfklevend vinyl, stickerS

DPI bedrukt alle types zelfklevend vinyl voor raam-, vloer-, muurdecoratie,…

Wij leveren stickers in het wit, transparant, opaak, lichtdoorlatend en micro-geperforeerd ... Deze stickers kunnen een permanente of verwijderbare kleefkracht hebben. Wenst u uw etalage of uw binnenhuisdecoratie te personaliseren ? Onze matte of glanzende vinylsoorten zijn de oplossing.   

Vraag gratis offerte voor dit product

Zelfklevend vinyl

De sticker in vinyl geeft een aangepaste oplossing aan uw behoeften

De vinyl sticker is een zelfklever die een enorm aantal mogelijkheden biedt voor de aankleding van uw bedrijf. Het belangrijkste voordeel van dit product is, dat het zich echt kan aanpassen aan uw behoeften.

Zo kunt u kiezen hoe doorzichtig het moet zijn, afhankelijk of u het gebruikt als privacy doel of als decoratie. Het zelfklevend vinyl kan vol zijn, maar ook transparant, ondoorzichtig, lichtdoorlatend, micro-geperforeerd, op witte achtergrond of als raamsticker (van binnenuit gekleefd). De kleefkracht kan verschillen afhankelijk van de eigenschappen: permanent of verwijderbaar.

Permanent of verwijderbaar zelfklevend vinyl

Permanent of removable zelfklevend vinyl

Personaliseer uw interieur of geveldecoratie met zelfklevend vinyl. Uw visual kan overal gekleefd worden : een raam, een tussenwand, een vlakke ondergrond,… De levensduur van uw vinyl kan variëren naargelang de kleefkracht die u wenst. Zowel tijdelijke decoratie als permanente bekleding is mogelijk. Voor permanente bekleding raden wij een UV-plastificatie aan.

een aantal prestaties
Micro-geperforeerd zelfklevend vinyl

Micro-geperforeerd zelfklevend vinyl

Deze vinyl heeft een geperforrerde structuur. Op een raam geplaatst is de visueel zichtbaar van buitenaf, maar laat deze toch het licht door. Dit systeem heet ook “one way vision”.

Raamsticker

Raamsticker

Reeds 20 jaar lang vertrouwen heel wat bedrijven op DPI voor de productie van hun uithangborden/logo’s. Bij raamstickers wordt gedrukt op het zelfklevende deel van de vinyl. De visual wordt dus van binnenuit gekleefd, maar is zichtbaar buiten. Een zeer elegante vorm van raamdecoratie.

een aantal prestaties
Monumentale druk op zelfklevend vinyl

XXL druk op zelfklevend vinyl

Wij drukken ook op XXL formaat. Deze 380 m² werd geplaatst door ons montageteam met behulp van een hoogwerker. Plaatsing kan op hele Belgische grondgebied of in het buitenland.

Vragen over onze kwalitatieve digitale bedrukking ?
Contacteer ons of stuur ons uw digitaal bestand voor een gratis offerte !

Interesse voor een afdruk op spandoek?

Ook deze producten kunnen u interesseren