LichtRECLAME

DPI drukt voor alle types lichtbakken

DPI drukt al uw visuals voor lichtbakken. Door de verspreiding van een zacht en aangenaam licht verzekert een lichtbak u optimale zichtbaarheid van uw boodschap ! Als gespecialiseerde drukkerij drukken wij uw visuals op backlit polyester of plexi borden.

Vraag gratis offerte voor dit product

Twee types dragers

Met zijn elegant en moderne vorm is de lichtbak een onovertroffen aandachtstrekker in publieke ruimtes. Zowel voor een ruimte als in een showroom om producten te presenteren garandeert de lichtbak betere zichtbaarheid en vooral duurzaamheid dan een affiche.

DPI, de specialist XXL printing stelt u voor uw visual op een drager te drukken, die op een lichtbak gemonteerd wordt. Noteer ook dat, als wij de lichtbak niet leveren, wij u kunnen adviseren wat betreft formaat- en technologiekeuze.

Voor drukwerk voor lichtbakken voor buiten stellen wij u twee types dragers voor : het backlight spandoek of de opale polyester film. Beide dragers kunnen tot 5 meter breed bedrukt worden. Voor gebruik binnenshuis biedt de opale polyester film zeer scherpe - en duurzame- fotokwaliteit, te vergelijken met duratrans. Deze lichtdoorlatende drager is ontworpen voor presentaties of foto’s bestemd voor lichtbakken. Op polyester film kunnen uw visuals tot 1,5 m breed gedrukt worden.

 
Lichtbak – XXL printing op Backlit spandoek

Lichtbak – XXL printing op Backlit spandoek

Het backlit spandoek geeft een scherp, elegant beeld weer met matte afwerking. Dankzij de “double strike” druktechniek worden de contrasten geaccentueerd, met een perfecte kleurdensiteit. Uw troef voor een geraffineerde communicatie.

Druk voor verlichte totem

Druk voor lichtbakken

Wij drukken uw beeld voor lichtbakken –standaard of gepersonaliseerd formaat- op een matte polyester film die het licht perfect verdeelt om uw producten op te waarderen.

Het lichtdoorlatende doek of backlit

Het lichtdoorlatende doek of backlit

Het lichtdoorlatende doek (of backlit) geeft een performant, elegant beeld weer met een matte afwerking. Door de « double strike » druk worden de contrasten geaccentueerd en is de kleurdensiteit perfect. Het lichtdoorlatende doek geeft een diffuse lichtverdeling over de volledige oppervlakte. Uw troef voor een verfijnde communicatie in eender welke situatie.

Hebt u aanvullende info nodig over het bedrukken van lichtbakken ? Neem contact op met DPI, uw specialist in grootformaat printing te Brussel.

Interesse voor een afdruk op spandoek?

Ook deze producten kunnen u interesseren