Textiel bedrukking

Bedrukking op textiel, beachflages en vlaggen te Brussel

Wij drukken uw logo’s en visuals in onberispelijke kwaliteit op vlaggen, beachflags of doek. Ontdek de verschillende mogelijkheden die DPI aanbiedt aan hun klanten in functie van hun behoeftes en budget.

Vraag gratis offerte voor dit product

Textielbedrukking Displaytex en Decotex

Bedrukking op textiel of op micro-geperforeerd spandoek geeft een krachtige uitstraling aan uw stands, TV platformen of prestige-evenementen. Dankzij de flexibiliteit van het textiel kunnen ook lichte, maar indrukwekkende borden boven uw stand creëren.

 
Druk op Displaytex en Decotex

Druk op Displaytex en Decotex

Druk op textiel of op micro-geperforeerd spandoek geeft een krachtige uitstraling aan uw stands, TV platformen of prestige-evenementen.

Druk op herpositioneerbare stof

Druk op herpositioneerbare stof

Deze oplossing is ideaal voor beurzen, salons en korte duur POS. Het grote voordeel van herpositioneerbare stof is dat de stof de drager die bekleed wordt niet beschadigt..

Beachflag

Beachflag

Deze publicitaire vlag gedrukt op stof geeft dynamisme en zichtbaarheid aan al uw evenementen. Een beachflag is gemakkelijk te monteren en compact te stockeren. Het eerste kwaliteitsdrukwerk maakt de beachflag bijzonder resistent. Veranderen van visual is kinderspel.

  • Zichtbaar formaat : 55 x 200 cm | 60 x 260 cm | 80 x 340 cm
  • Format total :             55 x 250 cm | 60 x 310 cm | 80 x 390 cm

Technische specificaties

Vlag

Vlag

Digitale druk op vlaggen geeft betere kwaliteit dan zeefdruk. Voor gebruik buitenshuis drukken wij direct op een polyester drager en voor een klassiek gebruik drukken we op een polyester klasse M1 drager.

DPI is reeds meer 20 jaar marktleider in textielbedrukking. Vertrouw ons het drukwerk van uw affiches en publicitaire spandoeken toe ! Contacteer ons voor meer informatie over onze producten of om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

Interesse voor een afdruk op spandoek?

Ook deze producten kunnen u interesseren