Producten

Verschillende producten made in Brussels

Als bedrijf is uw imago onafscheidelijk verbonden met uw visuele communicatie. Als gespecialiseerde drukkerij voor grootformaat digitaal drukwerk stelt DPI u een breed gamma dragers en producten voor die aan uw behoeftes in publicitaire communicatie kunnen voldoen.

Sticker/zelfklever en zelfklevend vinyl

Sticker en zelfklevend vinyl

Decoreer uw raam met stickers met uw merk of product. En waarom zou u uw visual niet als vloerbekleding inzetten ?

Lees verder
Roll-up stand

Roll-up stand

Een roll-up stand is een onmisbaar communicatiemiddel op elke stand, tentoonstelling of beurs. De roll-up kan ook gebruikt worden in de winkel, om een product of een aanbieding te promoten.

Lees verder
Beursstand

Beursstand

Neemt u deel aan een beurs of een salon ? De kwaliteit van uw stand en uw visuals bepaalt in grote mate uw succes op dit evenement. Vertrouw uw project toe aan DPI. Wij stellen u de meest geschikte oplossingen.

Lees verder
Pop-up stand

Pop-up stand

Als rasechte communicatiedragen geeft de pop-up stand structuur aan uw stand en accentueert hij een sterke visual, zoals een logo of een slogan. Niettegenstaande zijn formaat is deze stand toch solide en gemakkelijk transporteerbaar.

Lees verder
Spandoek en mesh

Spandoek en mesh

Het publicitaire spandoek is ideaal om een visual van zeer groot formaat te afficheren. Of u een vol spandoek of een mesh spandoek (met microperforaties) wenst, wij drukken uw bache in alle gewenste formaten én garanderen de stevigheid.

Lees verder
Stof en Vlaggen

Stof en Vlaggen

Beachflag, uithangbord, alle soorten vlaggen, gespannen of wapperend…. De toepassingen voor textiel als communicatiedrager zijn eindeloos, zowel binnen als buiten.

Lees verder
Panelen en displays

Panelen en displays

Creëer maximale visibiliteit op je stand, zowel binnen als buiten met onze panelen en displays. Duurzaam en beresterk drukken wij zowel op pvc, karton als aluminium.

Lees verder
Poster

Poster

Lanceer een nieuw product succescolg met een communicatiedrager die u de beste prijs/kwaliteit garandeert ! Posters kunnen ook op klein formaat gedrukt worden, voor stadsgebruik.

Lees verder
Lichtbakken

Lichtbakken

Laat uw product/merk opvallen met een lichtbak ! Het lichtgevend frame is op allerlei domeinen inzetbaar. Lichtbakken zijn de ideale partners voor uw boodschap, als uithangbord of als beursstand.

Lees verder
Drukwerk voor artiesten

Drukwerk voor artiesten

Een kunstwerk vereist optimale drukkwaliteit. DPI verzorgt onberispelijk drukwerk op de drager van uw keuze, van poster tot canvas.

Lees verder
Pop art en decoratie

Pop art en decoratie

Fris je interieur op met een originele druk van je foto of visual ! Dpi drukt uw favoriete beeld op canvas en andere dragers. Ook voorartistieke spandoeken en Pop Art kunt u bij ons terecht.

Lees verder
Autobelettering

Autobelettering

Maak uw publiciteit mobiel en neem die mee waar u ook gaat ! DPI belettert uw wagen met uw logo of uw visual , compleet of gedeeltelijk.

Lees verder

Wenst u info over onze producten ? Aarzel niet ons te contacteren.