Stand Rollup

Uw visual op een roll-up banner, geschikt voor de beurs of evenementen buiten, in België gedrukt.

De roll-up is een onmisbaar element voor uw communicatie : ideaal van formaat voor een stand of beurs, zeer licht verplaatsbaar en uitermate gebruiksvriendelijk. Dit type display is overal inzetbaar en past zich altijd aan uw behoeftes aan, zowel binnen als buiten.

Vraag gratis offerte voor dit product

Stand Rollup

DPI realiseert Rollups voor uw beursstand

De uitrolbare stand is het ideale publicitair materiaal op een beurs of tentoonstelling. Heel gemakkelijk draagbaar en elegant kunt u hem op enkele seconden tijd monteren. De aluminium structuur maakt de Roll-up stevig en licht. Wij stellen u 3 types rollup voor : Rollup stand (recto alleen), Rollup recto/verso en Rollup stand XXL (recto alleen). Neem contact op voor een prijsaanvraag.

Rollup – uitrolbare stand

Rollup – uitrolbare stand

Onze rollup stands zijn ideaal op een beurs, seminarie, verkoopspunt… Ze zijn eenvoudig transporteerbaar, snel geïnstalleerd en duurzaam. Pure kwaliteit, de structuur is zelfs herbruikbaar. Wij veranderen de drager op aanvraag. Onze Rollup stands worden geleverd met een individuele hoes voor de bescherming en het transport van uw visueel.

Beschikbare maten : 80 x 200 cm | 85 x 200 cm | 100 x 200 cm | 120 x 200 cm | 150 x 200 cm

Technische specificaties

Stand Rollup recto/verso

Stand Rollup recto/verso

Verdubbel uw zichtbaarheid en kies voor de rollup recto/verso. 2 identieke beelden of 2 verschillende beelden, aan u de keuze. De kop van de telescopische mast is onzichtbaar bij vooraanzicht. 

Beschikbare maten : 85 x 200 cm

Stand Rollup XXL

Stand Rollup XXL

Met deze extra large Rollup krijgt u nog meer visibiliteit ! Geleverd met een draaghoes is het gemakkelijk te dragen en is bovendien robuust.

Beschikbare maten : 200 x 200 cm | 200 x 300 (Hoogte) cm

Als marktleider op grootformaat printing te Brussel, stelt DPI u een breed gamma bedrukbare dragers, zoals spandoeken, beach flags, beursstanden, affiches, panelen, displays,… Aarzel niet en contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte, in functie van uw behoeftes.

Interesse voor een afdruk op spandoek?

Ook deze producten kunnen u interesseren